Logo APF Eriva Aardappelen
Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Naar contactpagina

Over ons

De enthousiaste mensen achter APF•ERIVA hebben met elkaar meer dan 100 jaar ervaring in de aardappelwereld, dus kennen de mogelijkheden en kansen voor u als leverancier of afnemer als geen ander.

We kopen de aardappelen rechtstreeks bij de aardappelteler. We bieden verschillende contract mogelijkheden, waardoor er voor iedere teler een geschikte manier is om zijn aardappelen te vermarkten.

Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, directe contacten en een correcte en vlotte afhandeling van gemaakte afspraken.

Om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen, staan teeltbegeleiders telers persoonlijk bij en geven onafhankelijk en deskundig advies in het teelt- en bewaarproces van de aardappel. APF•ERIVA levert aardappelen rechtstreeks vanuit de bewaarplaatsen van de teler, aan haar binnen- en buitenlandse relaties, die actief zijn in de verwerking of export van dit product. Gedurende het gehele seizoen houden wij de kwaliteit van de partijen in de gaten, zodat ook onze afnemers weten welke kwaliteit men kan verwachten.

‘APF•Eriva, uw specialist in consumptieaardappelen voor de frites- en export.